Αρχειο

«Νίκη Είναι η Συμμετοχή»

Πάρε μέρος στο 4o Spetses Mini Marathon

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Spetses mini Marathon διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στο μαγευτικό νησί των Σπετσών 10-12/10. Η μεγάλη περσινή προσέλευση 3.000 δρομέων και 6.000 επισκεπτών, καθιέρωσε τον Αγώνα ως το σημαντικότερο εκτός αστικών κέντρων στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο κολυμβητικό αγώνα στην Ευρώπη. Φέτος αναμένονται περισσότερα από 10.000 άτομα.

image

Η περσινή διοργάνωση πρόσφατα απέσπασε μια μεγάλη, διεθνή τιμητική διάκριση. Τα διεθνούς κύρους Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία (European Business Awards) ανέδειξαν τον Spetses mini Marathon Πρωταθλητή Ελλάδας για την περίοδο 2014/15 στην κατηγορία RSM Entrepreneur of the Year Award ανάμεσα σε περισσότερες από 24.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε 28 Ευρωπαϊκές χώρες.

image

Για τη φετινή διοργάνωση έχουν προγραμματιστεί 8 αθλήματα, προσθέτοντας το Σάββατο τη δημοφιλή απόσταση των 10km, καθώς και το μη αγωνιστικό My First Spetses mini Marathon για βρέφη και γονείς. Ο Κολυμβητικός Αγώνας του Διάπλου των Σπετσών με βάση τις συμμετοχές είναι ο μεγαλύτερος αγώνας στην Ευρώπη.

Το μότο του Spetses mini Marathon είναι «Νίκη Είναι η Συμμετοχή»!

image

Η ιδιαιτερότητα του Spetses mini Marathon είναι ότι δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες να αγωνιστούν κορυφαία ονόματα που αθλητισμού, όπως ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, o Κώστας Νακόπουλος, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο Χρήστος Μποφίλιος, η Ντενίζ Δημάκη και η Μάγδα Γαζέα που θα παρευρεθούν και φέτος καθώς και Παραολυμπιονίκες όπως ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης και Μάκης Καλαράς, αλλά παράλληλα συγκεντρώνει πλήθος ερασιτεχνών που απολαμβάνουν τον καταπληκτικά οργανωμένο αγώνα στο πανέμορφο νησί των Σπετσών. Όλες οι διαδρομές έχουν επιλεγεί με γνώμονα την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του νησιού, όπως τα βοτσαλωτά σοκάκια, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πευκόφυτη διαδρομή των 25Κm που αποτελεί τον πλήρη γύρο του νησιού.

image

Τα αγωνίσματα του Spetses mini Marathon 2014:

1. 25 χλμ. Island Round – Πλήρης Φυσιολατρικός Γύρος του Νησιού

2. 10 χλμ. Run – Νέο αγώνισμα!

3. 5 χλμ. Fun Run – Ιστορικός Γύρος της Πόλης

4. Κολυμβητικός Αγώνας 3 χλμ. (Κόστα-Σπέτσες)

5. Κολυμβητικός Αγώνας 5 χλμ. (Σπέτσες-Κόστα-Σπέτσες)

6. Παιδικός Αγώνας Δρόμου 500 μ. (0-5ετών) – My 1st Spetses mini Marathon

7. Παιδικός Αγώνας Δρόμου 1000 μ. (μαθητές Δημοτικού)

8. Παιδικός Κολυμβητικός Αγώνας 150 μ. (ηλικίες 8-12)

Για περισσότερες πληροφορίες: και www.facebook.com/spetsesmarathon