Αρχειο

Η καλύτερη δουλειά του κόσμου

93.000 δολάρια για να διασκεδάζεις ανελέητα 6 μήνες (φωτό & video)

34908-78612.JPG
Γιάννης Τσάκαλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
65436-131860.jpg

Ίσως να πρόκειται για την καλύτερη δουλειά του κόσμου έστω και με συμβόλαιο έξι μηνών. Ο τυχερός λέγεται Άντριου Σμιθ, είναι από την Καλιφόρνια και η δουλειά του είναι Chief Funster για τη Νέα Νότια Ουαλία (και το Σίδνεϊ) της Αυστραλίας.

Τι ακριβώς κάνει; Διασκεδάζει όσο περισσότερο μπορεί και πρέπει να συνεχίσει να το κάνει μέχρι να έχει απαθανατίσει 802.000 στιγμές διασκέδασης, μέσα σε έξι μήνες. Ο Σμιθ γυρνάει όλη τη Νέα Νότια Ουαλία και πρέπει να έχει μια φωτογραφία για κάθε τετραγωνικό χιλιόμετρο της πολιτείας (802.000 τετραγωνικά χιλόμετρα) και όταν το καταφέρει θα πάρει 93.000 δολάρια. 

Κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, ταΐζει κροκόδειλους, επισκέπτεται αποστακτήρια, πάει σε συναυλίες, κάνει καταδύσεις, τρελαίνεται στα μπάνια, πάει σε λούνα παρκ, ξεναγείται σε μουσεία, μαγειρεύει με τους καλύτερους σεφ, πατάει σταφύλια, καβαλάει άλογα, βγαίνει για δείπνο με την Κέιτ Μπλάνσετ, φυσικά μένει στα καλύτερα ξενοδοχεία και η λίστα δεν έχει τέλος. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να απαθανατίσει 480.000 στιγμές και συνεχίζει.

Δείτε (αν αντέχετε) στιγμές από τον ορισμό της καλοπέρασης επί πληρωμή

n

n

n

n

n

n

n

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ