Αρχειο

Μεγάλες Προσδοκίες

Η ταινία ήταν υποψήφια για τα βραβεία BAFTA και Empire (2012)

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
63312-127313.jpg

Βρετανική παραγωγή, διασκευή του γνωστού μυθιστορήματος του Τσαρλς Ντίκενς, σε σκηνοθεσία του Μάικ Νιούελ, σενάριο του Ντέιβιντ Νίκολς και πρωταγωνιστές την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ, τον Ρέιφ Φάινς, και τον Τζέρεμι Ίρβιν. Η ιστορία, γνωστή: Ο ταπεινής καταγωγής νεαρός Πιπ κληρονομεί μια τεράστια περιουσία από έναν άγνωστο ευεργέτη και μετακομίζει στο Λονδίνο. Εκεί, συναντά τον παιδικό του έρωτα, την όμορφη αλλά απόμακρη Εστέλα...

Η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ, σε άλλον έναν από τους αγαπημένους της «κοστουμέ» ρόλους, ενσαρκώνει την Μις Χάβισαμ, ένα πρόσωπο –κλειδί στην ιστορία. Ο Ρέιφ Φάινς υποδύεται τον Μάγκουιτς, έναν εγκληματία που αλλάζει τη ζωή του Πιπ. Ο Φάινς πριν από αυτό τον ρόλο δεν είχε εντρυφήσει αρκετά στη ζωή και το έργο του Ντίκενς. Οι Μεγάλες Προσδοκίες στάθηκαν η αφορμή για να μελετήσει τη ζωή του συγγραφέα, γεγονός που τον οδήγησε στην πρόσφατη ταινία –στην οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο ίδιος, την Αόρατη Γυναίκα, βασισμένη στον μεγάλο, κρυφό έρωτα του Τσαρλς Ντίκενς.

Η ταινία προβάλλεται την Κυριακή 16/3 (στις 00:00 της Δευτέρας) στο Novacinema1 και Novacinema 1 HD, στις 21/3 στο Novacinema1 και Novacinema 1 HD και στις 26/3 στο Novacinema1.

Για όλο τον Μάρτιο το Nova Cinema μας ταξιδεύει στον κόσμο των βραβευμένων ταινιών και σειρών στα κανάλια novacinema. Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.novacinema.gr/.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ