Αρχειο

#INSTAGREECE

O διαγωνισμός φωτογραφίας συνεχίζεται τον Μάρτιο με θέμα #instagreece_sign

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
63087-126808.jpg

Ο Μάρτιος έφερε την άνοιξη κι εμείς βρήκαμε ευκαιρία για βόλτες στα άγνωστα μέρη της πόλης. Ελάτε να δούμε πόσο καλά ξέρουμε την Αθήνα ακολουθώντας…τις ταμπέλες της!

Αστείες, έξυπνες, με αυτοκόλλητα ή συνθήματα, σου προτείνουμε να φωτογραφίσεις τις καλύτερες και να τις ανεβάσεις στο Ιnstagram με το hashtag #instagreece_sign. Όπως τις προηγούμενες φορές, σκέψου καλλιτεχνικά, πρωτότυπα και γίνε κομμάτι της µεγάλης φωτογραφικής κοινότητας που μοιράζεται τις ξεχωριστές στιγμές της σε real time. Στη σελίδα facebook.com/InstaGreece ο καθένας μπορεί να δει/µοιραστεί/ψηφίσει τις φωτογραφίες. Ο νικητής του οποίου η φωτογραφία δημοσιεύεται στην ATHENS VOICE, επιλέγεται αποκλειστικά από την κριτική επιτροπή (Τ. Βρεττός, φωτογράφος, ∆. Μαστρογιαννίτης, αρχισυντάκτης A.V., Κ. Ρήγος, χορογράφος/σκηνοθέτης). Πλέον αθροίζουµε και τις ψήφους του Instagram, εκτός από αυτές της εφαρµογής InstaGreece στο Facebook.

Βήµα 1

Aπαθανάτισε τις πιο ενδιαφέρουσες ταμπέλες της πόλης.

Βήµα 2

Aνέβασε τις φωτογραφίες σου στο Instagram µε hashtag #instagreece_sign και δες τη φωτογραφία σου δηµοσιευµένη στην ATHENS VOICE

Bήμα 3

Μπες στη σελίδα facebook.com/InstaGreece, δες τη συµµετοχή σου και κάνε «love» τις αγαπηµένες σου φωτογραφίες!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ