Αρχειο

H οσκαρική φωτογραφία που «έριξε» το Twitter

Διαψεύδει η Samsung ότι ήταν διαφήμιση (video)

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H Ellen DeGeneres ξέρει και παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας όσο καλύτερα μπορεί. Και η απονομή των φετινών Όσκαρ ήταν η τέλεια ευκαιρία για μια φωτογραφία selfie με τον μισό γαλαξία του Χόλιγουντ.

Φωτογράφος ο Bradley Cooper και στο πλάνο από τον Brad Pitt, την Angelina Jolie, τον Jared Leto και την Julia Roberts μέχρι την Jennifer Lawrence, την Meryl Streep, τον Channing Tatum, τον Kevin Spacey, την Lupita Nyong'o, τον αδελφό της Peter Nyong'o και φυσικά την Ellen DeGeneres.

Η φωτογραφία από την στιγμή που ανέβηκε στο Twitter έχει φθάσει τα 3,2 εκ. retweet και είναι η πιο δημοφιλής φωτογραφία της πλατφόρμας.

 

H περιβόητη selfie και από άλλες οπτικές γωνίες

n

n

Εν τω μεταξύ στον κυκλώνα σχολίων ότι η συγκεκριμένη selfie ήταν διαφήμιση της Samsung, η Νοτιοκορεατική εταιρεία αρνείται ότι υπήρξε οποιαδήποτε συμφωνία με την DeGeneres για να στηθεί η φωτογραφία. Από τη Samsung δηλώνουν ενθουσιασμένοι που το smartphone έγινε αντικείμενο τεράστιας προβολής.

Είναι ενδεικτικό ότι η DeGeneres πόσταρε φωτογραφίες από τα παρασκήνια με iPhone… αν υπήρχε συμφωνία με τη Samsung -όπως φημολογείται- λογικό θα ήταν να ανέβαζε με κινητό της εταιρείας και όχι με iPhone.