Αρχειο

H Pink πάει στα Όσκαρ

Και το καλύτερο τηλεοπτικό ξενύχτι

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η σχέση της Pink με τον κινηματογράφο όσο πάει και γίνεται πιο στενή. Το 2013 εμφανίστηκε στην κινηματογραφική ταινία "Thanks for Sharing", χρησιμοποιώντας το κανονικό της όνομα, Alecia Moore, δίπλα στον Mark Ruffalo, τον Tim Robbins και τη Gwyneth Paltrow. Η Pink έχει κερδίσει Grammy, τώρα λοιπόν είναι η ώρα να γευτεί και λίγο από το άρωμα των Oscars μια και είναι καλεσμένη για μία εμφάνιση στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου, όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί του σόου.

Η Pink δεν έχει μόνο πολύ καλή φωνή αλλά είναι και μία εξαιρετική περφόρμερ κάτι στο οποίο δίνουν ιδιαίτερη σημασία οι παραγωγοί της θεαματικής βραδιάς. Αλλά και οι φανς. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η συμμετοχή της, όλοι δηλώνουν ανυπόμονοι να τη δουν. Κανένας δεν αποκαλύπτει αν η Pink θα τραγουδήσει ή θα παρουσιάσει κάποιο βραβείο. Το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι η τραγουδίστρια θα κάνει μία πολύ «σπέσιαλ εμφάνιση» στη μεγάλη βραδιά.

Ανάμεσα στα άλλα μεγάλα ονόματα που θα παρουσιάσουν τα βραβεία των διαφόρων κατηγοριών είναι και η Anne Hathaway, ο Daniel Day-Lewis και η Jennifer Lawrence. Όσο για τραγούδι, ήδη είναι γνωστό ότι θα ερμηνεύσουν τραγούδια η Bette Midler, ο Pharrell Williams, η Idina Menzel, η Karen O και οι U2.

Όλα δείχνουν ότι η φετινή, 86η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, την οποία θα παρουσιάσει η αγαπητή σε όλους Ellen DeGeneres, θα είναι μία βραδιά λαμπερή, εντυπωσιακή και αστεία. Τι άλλο θέλει κανείς από ένα τηλεοπτικό ξενύχτι;

 AND THE OSCAR GOES TO…

Για να το μάθετε πρώτοι, δείτε τη λαμπερή φετινή τελετή των Oscar ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Nova Cinema 1 και Nova Cinema HD.

LIVE τη νύχτα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ

Με ελληνικό σχολιασμό

02:00 Pre Show

03:30 86η Τελετή Απονομής

ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ

Με ελληνικό σχολιασμό

08:00 86η Τελετή Απονομής

12:00 Pre Show

14:00 86η Τελετή Απονομής

Με ελληνικούς υπότιτλους

20:30 Pre Show

21:00 86η Τελετή Απονομής