Αρχειο

Οι αστέρες και ο σοφέρ

Η μεγάλη μάχη στο Β΄ ανδρικό ρόλο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
62223-125001.jpg

Ένα σπάνιο μείγμα ερμηνειών συνθέτει τις φετινές υποψηφιότητες για τον καλύτερο Β' ανδρικό ρόλο. Μεταξύ τους ένας άνθρωπος που δεν ήταν ηθοποιός και μέχρι 14 ετών γλίτωσε από δύο πολέμους. Η φετινή απονομή σε κάθε περίπτωση θα έχει εκπλήξεις.

Barkhad Abdi: Δεν σκόπευε να γίνει ηθοποιός και πριν κρατήσει τον δεύτερο ρόλο στο «Captain Phillips», εργαζόταν ως σοφέρ. Η ερμηνεία του Σομαλού στο ρόλο του πειρατή είναι ρήγμα στην θεωρία της υποκριτικής.

n


Bradley Cooper: Ο νέος ζεν πρεμιέ του Χόλιγουντ ξανά υποψήφιος για Όσκαρ, αυτή τη φορά για δεύτερο ρόλο. Και μόνο οι μπούκλες του στο «American Hustle» αξίζουν βραβείο.

n


Michael Fassbender: Το παγκόσμιο σινεμά έχει τον δικό του Λόρενς Ολίβιε ή μήπως Πίτερ Ο' Τούλ; Στο «12 χρόνια σκλάβος» ο Γερμανοιρλανδός ηθοποιός είναι ακόμα μια φορά εξαιρετικός.

n


Jonah Hill: Ανήκει στο εναλλακτικό rat pack τριαντάρηδων του Χόλιγουντ και έχει ξαναπροταθεί για Όσκαρ Β΄ανδρικού ρόλου. Στο «Λύκο της Wall Street» δείχνει να προσθέτει νέα υποκριτικά στοιχεία στην ερμηνεία του.

n


Jared Leto: Αυτός και αν είναι ειδική περίπτωση. Πάντα στις παρυφές του Χόλιγουντ και frontman μουσικού γκρουπ. Με την συγκλονιστική του ερμηνεία στο «Dallas Buyers Club» είναι πλέον στο προσκήνιο. Πολύ πιθανόν να φύγει από την απονομή με τον θείο Όσκαρ αγκαλιά.

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ