Αρχειο

Μικρή διάρκεια, «μεγάλοι» πρωταγωνιστές

Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους αποκαλύπτουν τον πλανήτη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
62153-124800.jpg

Είναι πια βέβαιο ότι τα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους δεν υστερούν σε σχέση με τα μεγάλου μήκους και καταφέρνουν σε μικρότερο χρονικό διάστημα να αποκαλύπτουν το εύρος του θέματος που ασχολούνται.

Φυλακές, επανάσταση την Υεμένη, Ολοκαύτωμα, το «8ο θαύμα του κόσμου» και η σχέση ενός νεοναζί με τον γκέι θύμα του είναι για φέτος υποψήφια για το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ μικρού μήκους.

Cave Digger: Η ιστορία ένας άνδρα στο Νέο Μέξικο που σμίλευσε με τα χέρια του ένα καθεδρικό ναό, μέσα σε βουνό!


Facing Fear: 25 χρόνια μετά την επίθεση που άλλαξε τη ζωή και των δύο. Ένας πρώην νεοναζί και ο γκέι θύμα του θα συναντηθούν, για να μιλήσουν για αυτό που τους καθόρισε…


Karama has no walls: «Η παρασκευή της αξιοπρέπειας» (Juma'at El-Karama) είναι ημερομηνία σταθμός στην πρόσφατη ιστορία της Υεμένης. Οι θηριωδίες εκείνης της ημέρας (18 Μαρτίου 2011-52 νεκροί) στο μικροσκόπιο.


The Lady in number 6: Στην συγκλονιστική πορεία της τελευταίας επίζησασας του Ολοκαυτώματος, η ζωή έδωσε παράξενη τροπή: πέθανε πριν λίγες μέρες σε ηλικία 110 ετών…


Prison Terminal: The Last Days of Private Jack Hall: Η συγκινητική ιστορία ενός καρκινοπαθούς κρατουμένου μέσα στην παλιότερη φυλακή υψίστης ασφαλείας της Αμερικής.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ