Αρχειο

Οι πρωτάρες και η Julia

«Ζωγραφίζοντας» στον Β΄ γυναικείο ρόλο 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
62082-124648.jpg

Τρεις ηθοποιοί που δεν έχουν προταθεί ποτέ για Όσκαρ είναι μεταξύ των πέντε υποψηφίων για το Όσκαρ Β΄ γυναικείου ρόλου. H Julia Roberts είναι υποψήφια για τέταρτη φορά ενώ η Jennifer Lawrence για τρίτη.

Sally Hawkins: Η 38χρονη Λονδρέζα έχει σταθερά ανοδική πορεία και στην ταινία του Woody Allen «Blue Jasmine» το αποδεικνύει.

n


Jennifer Lawrence: Είναι μόλις 23 ετών, έχει τρεις υποψηφιότητες και ένα Όσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου. Και στο «American Hustle» ήταν – αναμενόμενα – πολύ καλή.

n


Lupita Nyong'o: H Κενυάτισσα γεννημένη στο Μεξικό και με σπουδές στην Αμερική, στην πρώτη της ταινία («12 χρόνια σκλάβος») είναι υποψήφια για Όσκαρ… (κεντρική φωτογραφία)


Julia Roberts: Ανήκει πλέον στην κατηγορία των «βετεράνων» ηθοποιών, χορτασμένη από διακρίσεις και χρήμα. Αλλά καμία ηθοποιός ανάλογου βεληνεκούς δεν αρνείται λίγη ακόμα δόξα και το August: Osage County είναι το «μέσο».

n


June Squibb: Μετά από δεκαετίες καριέρας η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι υποψήφια για Όσκαρ. Στο «Νεμπράσκα» δίνει ερμηνεία καριέρας.

n

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ