Αρχειο

Συνήθεις ύποπτες και η Amy

Οι κορυφαίες του Χόλιγουντ και ο Woody Allen

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61892-124196.jpg

Οι φετινές υποψηφιότητες για το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου δεν έχουν εκπλήξεις αλλά φαίνεται το παρασκήνιο να παίζει σημαντικό ρόλο και ο Woody Allen ασκεί μια ιδιότυπη επίδραση στην επιτροπή.

Amy Adams: Μετά από 4 υποψηφιότητες (Β΄ γυναικείου), η 39χρονη Αμερικανή ανεβαίνει στη μεγάλη κατηγορία. Στο «American Hustle» είναι απλά υπέροχη και τώρα περιμένει.

Cate Blanchett: Τέσσερις υποψηφιότητες και ένα Όσκαρ (Β΄ γυναικείου) αλλά και η ήδη βραβευμένη ερμηνεία στο «Blue Jasmine». Θα ληφθούν υπόψη οι «αταξίες» του σκηνοθέτη Woody Allen;

Sandra Bullock: Στο «Gravity» δίνει ερμηνεία καριέρας και κρατάει μια ταινία μόνη της. Έχει ήδη ένα Όσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου για το «The Blind Side» (2009) αλλά και χρυσό βατόμουρο.

Judi Dench: Και όμως, η Βρετανίδα ογκόλιθος της υποκριτικής έχει κερδίσει μόνο ένα Όσκαρ για B΄ γυναικείο ρόλο. Στο «Philomena» είναι εξαιρετική, όπως και σε κάθε ρόλο που έχει υποδυθεί.

Meryl Streep: Είναι το κλισέ των Όσκαρ. Αγαλματίδια (3) με τον θείο Όσκαρ έχει ακόμα και στο μπάνιο της. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν παίζει σε ταινία θα είναι υποψήφια. Γιατί να διαφέρει το «August: Osage County»

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ