Αρχειο

Το animation βρυχάται

Τα κινούμενα σχέδια δεν είναι μόνο για παιδιά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61879-124119.jpg

Όλο και περισσότερες ταινίες animation αποκτούν μεγάλη φήμη και αυξάνουν το κοινό τους κατακόρυφα. Οι φετινές υποψηφιότητες για την καλύτερη ταινία animation είναι η απόδειξη ότι το είδος «μεγαλώνει» πολύ όμορφα.

The Croods: Το θαύμα της συνάντησης μιας οικογένειας Νεάτερνταλ με ένα αγόρι Χόμο Σάπιενς. Ίσως να είναι η χρονιά που η Disney/ Pixar δεν θα πάρει το βραβείο.

Despicable Me 2: Δεν είναι τόσο απαίσιος όσο (δεν) θέλει να είναι. Εκτός από τα κορίτσια του, ο Γκρού στηρίζεται στα εκπληκτικά μινιόνς που κάνουν τα πάντα.

Ernest & Celestine: Η Γαλλία μένει στο παιχνίδι των Όσκαρ χάρη σε μια ταινία animation. O Ernest (αρκούδα) και η Celestine (ποντίκι) είναι ένα υπέροχο δίδυμο

Frozen: Αν κερδίσει θα είναι η μεγάλη έκπληξη. Η φετινή ταινία της Disney ποντάρει στις περιπέτειες μιας παρέας μέσα στο βασίλειο του παντοτινού χειμώνα

Τhe Wind Rises: Το υπέροχο κόμικ του Hayao Miyazaki γίνεται ταινία σε σκηνοθεσία του ίδιου και χολυγουντιανές φωνές. Είναι η ιστορία του ανθρώπου που σχεδιάζε τα πολεμικά αεροπλάνα της Ιαπωνίας στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ