Αρχειο

To θρίλερ του πρώτου ανδρικού ρόλου

Συνωστισμός απίστευτων ερμηνειών το πρόβλημα της επιτροπής

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61878-124115.jpg

Τέσσερα ονόματα που δονούν το Χόλιγουντ και ένας αουτσάιντερ από την «Νεμπράσκα», είναι οι 5 υποψήφιοι για το φετινό Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου. Ίσως να είναι η πιο δύσκολη χρονιά για τα περίπου 5.000 μέλη της επιτροπής.

Leonardo Di Caprio: Φήμες λένε ότι κοιμάται αγκαλιά με ομοίωμα του θείου Όσκαρ και πολλοί υποστηρίζουν ότι φέτος είναι επιτέλους η χρονιά του πρωταγωνιστή στο «Λύκο της Wall Street».

Christian Bale: Ναι, ο Batman ξέρει να κάνει την «καλύτερη μεταφορά υπολοίπου» σε φαλάκρα, από την ανακάλυψη του σινεμά. Στο «American Hustle» ξεδιπλώνει μια ακόμα πτυχή της υψηλής υποκριτικής του τέχνης.

Bruce Dern: Με δύναμη από τη «Νεμπράσκα» του «δικού μας» Ελληνοαμερικανού Αλεξάντερ Πέιν. Ο Bruce Dern δεν είναι ζεν πρεμιέ αλλά μια μοναδική ερμηνεία του χαρίζει την 2η υποψηφιότητά του.

Chiwetel Ejiofor: Ο Βρετανός ηθοποιός μπήκε «στη λίστα» του Χόλιγουντ το 1997 χάρη στο «Amistad». Στο «12 Χρόνια Σκλάβος» απλά επιβεβαιώνει ότι και στο θέατρο: Οι μεγάλοι ρόλοι είναι το φόρτε του.

Matthew McConaughey: Τον θεωρούσαν «ελαφρύ» ηθοποιό αλλά όσα κιλά έχασε για χάρη του «Dallas Buyers Club» μπορεί να επιστρέψουν σε χρυσό αγαλματίδιο. Είναι ο πιο φορμαρισμένος ηθοποιός της χρονιάς.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ