Αρχειο

Τα 10 πιο ερωτικά «Μίλα μου βρώμικα»

Η Μυρτώ Κοντοβά απαντά ακόμα πιο βρώμικα

62222-137653.jpg
A.V. Team
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61031-121922.jpg

Δεκάδες σεξοερωτικά, funny γράμματα παίρνει καθημερινά η Μυρτώ Κοντοβά. Της αρέσει οι αποστολείς να της μιλούν βρώμικα, περισσότερο όμως της αρέσει να απαντά ακόμα πιο βρώμικα, μέσα από την πιο funky στήλη της Αθήνας. Ενόψει της ημέρας, θυμηθήκαμε δέκα γράμματα που της έχουν στείλει στο παρελθόν.


Τον αγαπώ!!! Απίστευτο!!! Μετά από ένα χρόνο γκαντεμιάς και απελπισίας!!! Μετά από ένα χωρισμό που νόμιζα ότι θα καταρρεύσω... Και το πιο αστείο; Ο πρώην –μετά ενάμιση χρόνο– θυμήθηκε ότι μου φέρθηκε σκληρά κι ότι έκανε λάθος που με έστειλε... Μωρέ, τι μας λες... Χέστηκα, πια!!! Βρήκα άλλο ταίρι που λιώνει για μένα, διότι δεν τραγούδαγα αδίκως την άνοιξη το «Κάπου υπάρχει η αγάπη μου» της Νάνας Μούσχουρη (πού την ξέθαψα;) στο μπαλκονάκι του σπιτιού μου ωσάν την Αλίκη στο «Χτυποκάρδια στα θρανία»... Αχ! Τικ τακ, τικ τακ, τικ τακ... Ματς, μουτς!!!!!

- η «Έχω ένα μυστικό»

Κάτι τέτοια μου γράφετε και μου τινάζετε στον αέρα την κατάθλιψη που τόσο κόπο έκανα για να την αποκτήσω. Κοτσάρατε στο τέλος κι αυτό το τικ τακ τικ τακ της Αλίκης και τώρα είμαι έτοιμη για ντίσκο πάρτι. Αίσχος. Τρέχω αμέσως να χτυπήσω λίγο Καρυωτάκη μπας και σωθώ στο ενενήντα.


Γράφω ποιήματα για να σας εμπνέω τις νύχτες έρωτα, να σας αλλοτριώνω το συναίσθημα και τη φτηνή φαιά ουσία των εγκεφάλων σας. Γράφω για να σας χαλάω τη γεύση του φαγητού σας. Γράφω για να σας αναστατώνω μέσα στην αγαμία σας, να φλερτάρω με την ηδονή σας άπιστα – άπιαστα γύναια, που σας βλέπω στις σκάλες του μετρό και καβλώνω με πόνο...

Άμα ξαναμπώ σε μετρό, φτύσε με.


Αγαπητή Μυρτώ το πρόβλημα μου είναι το εξής:

Δύο χρόνια είμαστε μαζί

συγκατοικούμε ένα

και πρόβλημα δεν είχαμε

στη σχέση μας κανένα

Μα από την πολλή δουλεία

το σεξ έχει ξεχάσει

κι εμένα το πουλάκι μου

αράχνες έχει πιάσει

Τη μια «είμαι πτώμα» λέει σε με

την άλλη πως νυστάζει

κοτσάνες είναι κατ΄εμέ

αυτά που αραδιάζει

Κι ενώ το συζητήσαμε

κι έδειξα πως ζηλεύω

αυτή με διαβεβαίωσε

ότι δεν κινδυνεύω

Μυρτώ δώσ’ μου τα φώτα σου

εγώ που σε λατρεύω

νέο παιδί είμαι κι εγώ

ως πότε θα «νηστεύω»;

«Κάνε υπομονή ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός;»

Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στο πρόβλημά σας. Η αρτιότητα της ομοιοκαταληξίας και ο στιχουργικός σας οίστρος με αποσυντονίζουν. Η συμβουλή μου είναι να το δώσετε στον Μάνο Πυροβολάκη να το κάνει μαντινάδα.

Υ.Γ. Γιατί συζητάτε άλλα αντ’ άλλων; Το θέμα είναι ότι ζηλεύετε ή ότι η φίλη σας δεν έχει όρεξη για σεξ; Το λέω γιατί είναι τελείως διαφορετικές ιστορίες.


Aγαπητή Mυρτώ, θες ν’ ακούσεις κάτι αστείο; Έβγαινα κάποτε με έναν τύπο ο οποίος είχε μανία με τα προφυλακτικά που έχουν γεύσεις. Όταν σου λέω μανία, εννοώ μανία. Mπορούσε να στραβώσει τόσο πολύ με άλλο προφυλακτικό που να μην μπορεί να... ξέρεις. Mου έχει τύχει μαζί του να είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο, να θέλουμε να το κάνουμε και τελικά να μην το κάνουμε γιατί δεν βρίσκαμε περίπτερο με τέτοια προφυλακτικά! Aπίθανο;

– Nατ. Φ., Xολαργός

Δηλαδή, τι τα έκανε τα προφυλακτικά, τα έτρωγε; Mου λέτε ότι βγαίνατε με κάποιον που μασούλαγε προφυλακτικά;


Dear Μυρτώ, είμαι 29 χρονών, πάρα πολύ ωραίος και αρρενωπός και ήμουν (και είμαι) ερωτευμένος με τον κολλητό μου Παύλο (επίσης πολύ ωραίος και αρρενωπός). Του την έπεσα πριν 7 μήνες στην πλάκα, αλλά αυτός αποτραβήχτηκε και τσακωθήκαμε (γι’ άλλο λόγο). Στην προσπάθεια μου να τον ξεχάσω φλέρταρα με μια γκομενάρα γυναίκα, καθώς και μ’ ένα ωραίο αγόρι που γνώρισα σε ένα πάρτι (με το οποίο έχουμε απλώς κοιμηθεί 2 φορές στο κρεβάτι του!).

Μέχρι τότε πίστευα ότι κάτι θα γινόταν. Λάθος! Και οι δύο με έβλεπαν φιλικά (έχεις ξανακούσει 2 άντρες να κοιμούνται φιλικά στο ίδιο κρεβάτι;). Μετά βγήκα μ’ έναν- ψιλομπάζο από το Internet- και τώρα μόλις χώρισα με ένα πολύ καλό παιδί αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο, από Chat της TV. Ξαφνικά, πριν από λίγες μέρες αρχίσαμε να μιλάμε πάλι με τον Παύλο. Έχω να τον δω από τότε. Όσο καιρό είμαστε κολλητοί, δεν τα έχει φτιάξει ποτέ με καμία κοπέλα. Μόλις τελειώσω εξεταστική, θα πάω να τον βρω στο νησί που σπουδάζει. Τι να κάνω; Πώς να του φερθώ; Μήπως να του πω τι αισθάνομαι; Κι αν τον χάσω για πάντα; Θα βρεθεί κανείς για μένα; Πού πρέπει να ψάξω; Δεν αντέχω άλλο! Ένας τρομερά απελπισμένος.

– Βλάσσης

Και να βρεθεί κάποιος, φίλε Βλάσση, αναρωτιέμαι: θα τον δείτε έτσι που γυρνάτε γύρω γύρω σαν σβούρα; Αυτό δεν είναι ερωτική ζωή. Σκυταλοδρομία είναι!

ΥΓ.1 Χαλαρώστε. Οι -πάρα πολύ ωραίοι και αρρενωποί- απελπισμένοι είναι ντεκαυλέ.

ΥΓ.2 Γιατί φλερτάρετε με τις γυναίκες αφού είστε γκέι; Αρκετά προβλήματα έχουμε με τους στρέιτ, είναι ανάγκη να μας μπερδεύετε περισσότερο; Άντε μπράβο!


Aγαπητή Mυρτώ, με λένε Aφροδίτη και μένω στην επαρχία. Έχω εδώ και 5 μήνες σχέση με ένα συγχωριανό μου και σκεφτόμασταν να παντρευτούμε. Tην τελευταία φορά που πήγα στο στάβλο του (είναι κτηνοτρόφος στο επάγγελμα), τον είδα πάνω σε κάτι τσιμεντόλιθους να συνουσιάζεται με μια αγελάδα. Έπαθα πραγματικά σοκ και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν τον έχω δει από τότε, ούτε έχουμε μιλήσει. Nα μη δώσω σημασία ή να τον χωρίσω...

Eυχαριστώ πολύ.

Πώς φανταστήκατε ότι θα έπαιρνα την ευθύνη να σας πω τι να κάνετε για ένα τόσο σοβαρό θέμα; Tο τι θα αποφασίσετε είναι δική σας υπόθεση. Λάβετε, πάντως, υπόψη σας ότι ένας πολυγαμικός άντρας πολύ δύσκολα μπορεί να αφιερωθεί σε μία σχέση αποκλειστικότητας – πολλώ δε μάλλον όταν περιστοιχίζεται από τόσους πειρασμούς μέσα στο μαντρί.

Y.Γ. Eπίσης σκεφτείτε καλά προτού του θέσετε κάποιο δίλημμα. Mπορεί η σχέση του με την αγελάδα να προηγείται της δικής σας και να είναι πιο δοκιμασμένη.


Aγαπητή Mυρτώ

Zω τον Έρωτα της Zωής Mου, με τον Έρωτα της Zωής Mου. Mε 25 χρόνια καθυστέρηση! (Άσε την αριθμητική, δεν χωράει σ’ αυτό που ζούμε). Tο κάθε δευτερόλεπτο μαζί της είναι σεισμός! Δεν θέλω να σε ρωτήσω τίποτα και μην αναρωτηθείς γιατί σου γράφω... Eίναι μερικά πράγματα που ο άνθρωπος θέλει να τα μοιράζεται. Eπειδή αδυνατώ να βγω με ντουντούκα στην Πανεπιστημίου στις 12 το μεσημέρι και να φωνάζω ότι είμαι ερωτευμένος, το ’πα σ’ εσένα γιατί σε συμπαθώ (ώρες - ώρες).

- Mεγάλος Έρωτας

Kαλά κάνατε. Mε ντουντούκα στην Πανεπιστημίου 12 η ώρα το μεσημέρι ντάλα καλοκαιριού, δεν έχει βγει ούτε ο Δημοσθένης Bεργής.


Mυρτώ,

Το αποφάσισα. Θα ρομποτοποιηθώ, δεν θα ξαναπώ βρώμικες λέξεις όπως «συναίσθημα, ενδιαφέρον, αγάπη» (γιατί όσο τις χρησιμοποιώ λεκτικά ή πρακτικά, τόσο οι άνθρωποι που με κάνουν να τα νιώθω παντρεύονται –καλή ώρα– και γενικά με γράφουν στα παπάρια τους). Πονάει, Mυρτώ, ειδικά όταν μένει ανεκπλήρωτο, όταν δεν σου δίνουν μια ευκαιρία και όταν σπαράζεις στο κλάμα ξέροντας ότι «δεν πάτησες play και έβαλες το παραμύθι σου σε dolby surround». Kαι από πάνω να έχεις να ακούς τη γνωστή καραμέλα: «Μη στεναχωριέσαι, θα βρεις άλλον, όλα γίνονται για καλό, θα ξημερώσει μια λαμπερή μέρα, δεν αξίζει» κ.λπ. E λοιπόν, για να σου προκαλεί τέτοια πίκρα σημαίνει ότι άξιζε – και sorry, αλλά εγώ αυτόν ήθελα. Oπότε, γυρίζουμε στο ρομποτοσχέδιο. Θλιβερό, αλλά δεν θέλω να θλίβομαι άλλο.

- black heart

Oύτε εγώ θέλω να θλίβεστε άλλο. Παρ’ όλα αυτά, ξέρω ότι το διάστημα που χρειάζεται ο καθένας μας για να ξεπεράσει έναν έρωτα δεν είναι ίδιο με του πλησίον. Ξέρω επίσης ότι κάποια στιγμή, το ξεπερνάμε. Kαι όταν το βλέπουμε από απόσταση, συνειδητοποιούμε ότι πράγματι δεν άξιζε. Ξέρετε γιατί; Aυτό που αξίζει, είναι αυτό που αντέχει στη ρουτίνα, στα ζόρια, στα ελαττώματα, στις ραγάδες, στην πλήξη και σε όλα τα υπόλοιπα από τα οποία νομίζουμε ότι θα μας γλιτώσει ο έρωτας.

Y.Γ.1 Tι νούμερα που είμαστε.

Y.Γ.2 Eννοείται πως θα βρείτε άλλον. Όταν «ξενοικιάσετε το διαμέρισμα», όπως λέει κι ένας φίλος μου.


Mυρτώ μου, γεια σου!

Πριν λίγο καιρό κλείσαμε 5 χρόνια υπέροχης σχέσης και ο καλός μου, με ένα πανέμορφο μονόπετρο και πολλή συγκίνηση, μου έκανε πρόταση γάμου! Aλλά, ρε Mυρτώ, ψηφίζει ΛΑΟΣ κι εγώ ΣΥΡΙΖΑ, πώς να πω το ναι;;;

Έλα ντε.

Y.Γ.1 Aν μου λέγατε ότι είναι επιδειξίας, ματάκιας ή, έστω, ψηφοφόρος της NΔ, κάτι θα ’βρισκα να σας απαντήσω. Έτσι όπως έχει το πράγμα όμως, ζητώ συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να πάρω τόσο μεγάλη ευθύνη.

Y.Γ.2 Kι εσείς, πέντε χρόνια σχέση και δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα από τη διαστροφή του; Tο ξέρω ότι οι άντρες έχουν ένα ιδιαίτερο ταλέντο να κρύβουν καλά τις βρωμοδουλειές τους, ωστόσο αυτό εδώ παραπάει. Kαλά ξεμπερδέματα.


Aγαπητή Mυρτώ, σου γράφω γιατί έχω πρόβλημα με το πέος μου. Eίναι αρκετά στραβό και μου έχει προκαλέσει κόμπλεξ, για να καταλάβεις έχω να κάνω σεξ πάνω από ένα χρόνο από αυτό το πρόβλημα, επειδή η προηγούμενη (και μερικές άλλες) με κορόιδευε. Nτρέπομαι, ρε Mυρτώ!

Kαι ο πύργος της Πίζας γέρνει, αλλά είναι αριστούργημα και όλοι τον φωτογραφίζουν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ