Αρχειο

Το Johnnie Walker Red Label σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία οδήγησης

Θες να βρεθείς πίσω από το τιμόνι μιας αυθεντικής Vodafone McLaren Mercedes Formula1 στην ιστορική πίστα Silverstone της Μεγάλης Βρετανίας;

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
6013-25523.jpg

Tο Johnnie Walker Red Label, το Νο1 Scotch whisky στον κόσμο, συναντά την κορυφαία ομάδα της Formula 1 και σε κάνει πιλότο για μια ημέρα!  

Βρεθήκαμε την περασμένη εβδομάδα στο Balux, όπου μαζί με τους καταναλωτές ζήσαμε την γευστική περιπέτεια του Johnnie Walker Red Label. Στην αρχή δοκιμάζεις μία φράουλα, γεύση απλή, αναμενώμενη. Μετά τη δοκιμάζεις με τριμμένο μαύρο πιπέρι και η γεύση γίνεται αμέσως πιο πλούσια και έντονη όπως το Johnnie Walker Red Label με την δυναμική και πολυεπίπεδη γεύση που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα whisky!

Όμως  αυτό είναι μόνο η αρχή. Η περιπέτεια συνεχίζεται! Πρέπει να καταφέρεις να βγάλεις την τετράγωνη φιάλη του Johnnie Walker Red Label μέσα από τις κόκκινες δέσμες λέιζερ (το μυστικό είναι να κρατήσεις το χέρι σου πολύ πολύ σταθερό και να κινηθείς γρήγορα). Όσοι την έβγαλαν, μπήκαν στην κλήρωση για την απόλυτη εμπειρία οδήγησης, ενώ όσοι παίξαμε στην εντυπωσιακή διαδραστική οθόνη πήραμε και μία γεύση για αυτό που θα ζήσουν οι νικητές του διαγωνισμού.

Το Johnnie Walker Red Label, το πιο δυναμικό scotch whisky σου χαρίζει την απόλυτη εμπειρία. Από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου, τρεις τυχεροί από την Ελλάδα και συνολικά είκοσι από όλο τον κόσμο, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα της Vodafone McLaren Mercedes και να εκπαιδευτούν από κορυφαίους πιλότους , όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής  Mika Hakkinen. Ο μεγάλος τυχερός θα επιλεγεί από την ομάδα της Vodafone McLaren Mercedes και θα οδηγήσει μία αυθεντική Vodafone McLaren Mercedes Formula1 στην πίστα!

Αν θες  και εσύ να είσαι υποψήφιος  για αυτήν τη μοναδική εμπειρία, αναζήτησε το Johnnie Walker Red Label στα σημεία διασκέδασης σε όλη την την Ελλάδα, παίξε και μπες στην κλήρωση για την πιο συναρπαστική περιπέτεια! Η Γιώτα Τσελέπη από την Αθήνα και ο Νίκος Γομάτος από την Σπάρτη είναι οι 2 πρώτοι τυχεροί. Η επόμενη κλήρωση θα γίνει την 1η Ιουνίου. Ίσως είσαι εσύ ο τυχερός... 

Όροι συμμετοχής στο www.johnniewalker.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ