Αρχειο

Κάμα Σούτρα στο αυτοκίνητο

Θολωμένα τζάμια και πώς να αποφύγεις το χειρόφρενο

34908-78612.JPG
Γιάννης Τσάκαλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59986-119812.jpg

Μπορεί το σεξ στο αυτοκίνητο να είναι συνήθεια σε συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες, αλλά δεν χάνει ποτέ αυτή την ιδιότυπη αίγλη που το διακρίνει.

Πόσες φορές δεν έχετε κομπάσει ότι καταφέρατε να το κάνετε σε… (συμπληρώστε όποιο μίνι μοντέλο έγινε τροχοφόρος ερωτική φωλιά); Πολλές, αλλά υπάρχουν και ειδικοί που είναι συχνοί χρήστες του αυτοκινήτου ως πεδίον σεξ και μπορούν να καλύψουν κάθε πιθανή απορία.

n

Κατάλληλα μέρη, κλειστή ή ανοιχτή οροφή στο κάμπριο, το πιο κατάλληλο αυτοκίνητο και άλλα πολλά περιέχει το βιβλίο Carma Sutra, από τους παντρεμένους λάτρεις του σεξ σε τέσσερις τροχούς, Άλεξ Γκέιμς και Έσθερ Σέλντον.

n

Το ζευγάρι των συγγραφέων ερευνά σε βάθος την ερωτική ζωή σε περιορισμένους χώρους και εγγυάται θολωμένα τζάμια στους λάτρεις του σεξ σε αυτοκίνητο. Προσεγγίζει το θέμα με λεπτομέρεια και, εκτός από στάσεις του Κάμα Σούτρα, τεστάρει τις δυνατότητες για «ακροβατικά» σε δημοφιλή μοντέλα αλλά και τύπους αυτοκινήτων. Λύνουν ακόμα και απορίες σχετικά με τους κινδύνους αλλά και την «πρώτη φορά».

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ

n

n

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ