Αρχειο

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Smart Park

 Ένα μαγικό ταξίδι σε γιορτινές αγορές, ψυχαγωγία και ευτυχισμένες μελωδίες στην πιο υπέροχη στιγμή της χρονιάς!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το αγαπημένο εμπορικό πάρκο της Αττικής «Smart Park» μεταμορφώνεται για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα, προσφέροντας στο κοινό ένα 20ήμερο γεμάτο shopping και διασκέδαση. Christmas kids festival, Παγοδρόμιο, Χριστουγεννιάτικος Παιχνιδότοπος, Smart Christmas Book Festival, χορευτικά shows, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, διαγωνισμός στο facebook με φανταστικά shop gifts και 4 εορταστικές συναυλίες, είμαι μερικές μόνο από τις χριστουγεννιάτικες απολαύσεις που θα βρείτε εκεί.

To Σάββατο, 21 και την Κυριακή 22 Δεκέμβρη, το Smart Park στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο του οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού» φιλοξενώντας το Christmas Kids Festival. Μέσω του φεστιβάλ τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πλήθος ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων τέχνης, πολιτισμού και δημιουργίας. Από το πρωί ως τις 18.00 μπορείτε να βρείτε στο χώρο εργαστήρια μουσικής, μαγειρικής, πειραμάτων, κατασκευών, θεατρικές παραστάσεις και αθλητικές δραστηριότητες. (Η είσοδος είναι 2 ευρώ. Το φεστιβάλ οργανώνεται από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Κορυφογραμμή).

n

Για όσους θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους για τα Χριστούγεννα το Smart Park είναι το ιδανικό μέρος, καθώς συνδυάζει τα ψώνια με τη διασκέδαση, με χορευτικά shows swing και rock n’ roll από την ατμοσφαιρική vintage αισθητική της ομάδας Jump & Jive αλλά και από το απίστευτο Christmas break dance των διεθνώς καταξιωμένων Dead Prezz! Ενώ τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μπορείτε να απολαύσετε ένα αφιέρωμα στον pop και rock ήχο με τους: Κόκκινα Χαλιά (22/12, 14:00), Beatles Tribute Band (24/12, 14:00), Ήβη Αδάμου (28/12, 14:00), Τάμτα και Freaky Fortune (31/12, 17:00).Και για όσους θέλουν να χαρίσουν στους δικούς τους ξεχωριστά δώρα φέτος τα Χριστούγεννα, μπορούν να επισκεφτούν το Smart Christmas Book Festival. Εκεί θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία βιβλίων για μικρούς και μεγάλους, σε πολύ χαμηλές τιμές.

n

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τον μοναδικό Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό που μοιράζει 120 δωροεπιταγές από τα καταστήματα του πάρκου, μπείτε στη σελίδα του Smart Park στο facebook.

Και αυτές τις γιορτές, το Πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ζωντανεύει γύρω από το μοναδικό concept του Smart Park: Shop, Play, Enjoy!

n