Αρχειο

Τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Google Maps

23 διαδρομές, 164 δρομολόγια και 140 στάσεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η αμερικανική εταιρεία Google ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενταχθούν στην εφαρμογή Transit των Google Maps. Στόχος της ενέργειας είναι να διευκολυνθεί το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί το σιδηροδρομικό δίκτυο της Ελλάδας.

Η εφαρμογή της Google παρέχει πληροφορίες για τις διαδρομές του προαστιακού στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα αλλά και στο σύνολο του υπεραστικού δικτύου. Η πρόσβαση στην εφαρμογή Transit για τους χρήστες του διαδικτύου που επιθυμούν να πληροφορηθούν τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορεί να γίνει από σταθερό ή φορητό υπολογιστή, «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο αλλά και υπολογιστή - ταμπλέτα.

Για άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες, ο επισκέπτης χρησιμοποιεί απλά το https://maps.google.gr/ των Google Μaps, κάνει κλικ στη «Λήψη Οδηγιών» και επιλέγει τη διαδρομή που επιθυμεί να κάνει είτε με αυτοκίνητο, είτε με δημόσια συγκοινωνία είτε πεζός. Εισάγοντας στοιχεία εκκίνησης και προορισμού, επιλέγοντας ως μέσο του ταξιδιού το τραίνο και κάνοντας απλώς κλικ στο «Λήψη Οδηγιών» οι οδηγίες για την μετάβαση με τραίνο είναι άμεσα διαθέσιμες.

Δ.Κ.