Αρχειο

Κρύο και συννεφιασμένη Κυριακή

Σε σημεία θα σημειωθεί παγετός και χιονοπτώσεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τσουχτερό κρύο, νέα πτώση της θερμοκρασίας και νεφώσεις θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας ενώ σε σημεία θα σημειωθεί παγετός και χιονοπτώσεις.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη: τοπικές νεφώσεις κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί και θα πνέουν με ένταση 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος: πρόσκαιρες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν . Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί. Άνεμοι μεταβλητοί στα 2 με 3 μποφόρ και θερμοκρασία από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι από 4 έως 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στις Κυκλάδες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: γενικά αίθριος. λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια όπου το πρωί η ορατότητα τοπικά θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι μεταβλητοί θα έχουν ένταση 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Πιθανόν το πρωί η ορατότητα να είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία: από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου.