Αρχειο

Τοξικομανής προκάλεσε ζημιές στο νοσοκομείο Ζακύνθου

Βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
56087-112687.jpg

Σοβαρές υλικές ζημιές και πανικό στο προσωπικό προκάλεσε τοξικομανής ο οποίος σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε αργά το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Το περιστατικό κατήγγειλε ο πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων, Ευάγγελος Τσώλας και σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ο ίδιος, ο άντρας, ο οποίος προφανώς δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του, προκάλεσε μεγάλη ζημιά σε ένα από τα αυτοκίνητα του προσωπικού που ήταν σταθμευμένο έξω από το νοσοκομείο. Στην συνέχεια έσπασε μια τζαμαρία στο εσωτερικό του κτιρίου, μπήκε μέσα στην αίθουσα της αιμοδοσίας, άνοιξε τις ντουλάπες, πήρε μια κουβέρτα και ξάπλωσε σε ένα από τα κρεβάτια, ενώ λίγο νωρίτερα, κρατώντας ένα κομμάτι από τα σπασμένα γυαλιά της τζαμαρίας, κυνηγούσε το προσωπικό του νοσοκομείου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο χώρο.

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την ανησυχία και το φόβο τους, καθώς η συνεργασία που είχε το νοσοκομείο με ιδιωτική εταιρεία για τη φύλαξή του, διεκόπη αφού ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου δεν προέβλεπε τα απαιτούμενα κονδύλια για μια τέτοια υπηρεσία.

Γ.Σ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ