Αρχειο

52 δράσεις αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα

Μια μεγάλη πρωτοβουλία από την ΑΒ Βασιλόπουλος

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55785-112399.jpg

Πλησιάζει η περίοδος των γιορτών, ο καιρός «κρυώνει» και, εύλογα, η ευαισθητοποίηση όλων μας για ανθρώπους που χριεάζονται βοήθεια, αρχίζει να οξύνεται.

Υπό αυτή την έννοια, είναι η καλύτερη περίοδος-αφορμή για να ξεκινήσει κανείς έναν καλό σκοπό – ιδίως όταν αυτός έχει ένα μακρύ ορίζοντα 52 εβδομάδων και δεν εξαντλείται απλά στην περίοδο των γιορτών. Ως γνωστόν, ένας καλός σκοπός αξίζει τη συμμετοχή όλων μας: σε έναν καλό σκοπό κανείς δεν περισσεύει.

image

Κάθε εβδομάδα, για 52 εβδομάδες, μία δράση. 52 δράσεις για τη σίτιση, φροντίδα και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους που χρήζουν βοήθειας. Η μεγάλη εκστρατεία της ΑΒ Βασιλόπουλος αποδεικνύει τι συνιστά στην πράξη ο όρος «εταιρική υπευθυνότητα». Μαζί στην προσπάθεια της ΑΒ Βασιλόπουλος και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε». Οι δράσεις θα στοχεύσουν σε πολλά διαφορετικά ιδρύματα για τη φροντίδα των ανθρώπων σε ολόκληρη τη χώρα. Μας καλούν να συγκροτήσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης και να νιώσουμε τη χαρά να βοηθάς αυτόν που έχει ανάγκη.

n

Επί 52 εβδομάδες, επί μια ολόκληρη χρονιά δηλαδή, οι καταναλωτές μπορούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις βοηθώντας ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη από την περιοχή τους. 

Πώς μπορούν να βοηθήσουν οι καταναλωτές

Ο πρώτος τρόπος που μπορούν οι καταναλωτές να προσφέρουν τη βοήθειά τους είναι να επιλέγουν κατά τη διάρκεια όλου του χρόνο τα «προϊόντα αλληλεγγύης ΑΒ», με την ειδική σήμανση.

Ο δεύτερος να συγκεντρώσουν τρόφιμα στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Μάθετε περισσότερα για τη μεγάλη αυτή δράση στα παρακάτω sites:

http://www.ab.gr/gr/index.php/responsibility/entry/52_draseis

www.ab.gr/gr/index.php/responsibility/entry/52_draseis

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ