Αρχειο

Αντιτρομοκρατική: Έρευνα σε σπίτια βουλευτών Χρυσής Αυγής

Εισαγγελική εντολή για Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με εισαγγελική παραγγελία αυτή την ώρα πραγματοποιούνται έρευνες στα σπίτια τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα η αντιτρομοκρατική ερευνά τις οικίες των βουλευτών Ευστάθιου Μπούκουρα, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή.

Η εισαγγελία διέταξε την έρευνα στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας επί των απαγγελθεισών κατηγοριών για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση ενώ το Σάββατο οι τρεις βουλευτές θα απολογηθούν.

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει μεταξύ άλλων: «Εξευτέλισε κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, η οποία διέταξε έφοδο της αντιτρομοκρατικής στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου»… «Η σύζυγος του βουλευτή Ηλιόπουλου, η οποία είναι έτοιμη να γεννήσει εντός των ημερών, υπέστη σοκ και χωρίς κανένα σεβασμό η χούντα του μνημονίου την πέταξε έξω από την οικία της»… «Ομοίως και ο βουλευτής Γερμενής έχει μια κόρη 2 ετών και ο Συναγωνιστής Μπούκουρας 3 ανήλικα παιδιά, το μικρότερο των οποίων 3 ετών, τα οποία αυτήν την στιγμή βιώνουν το χειρότερο κλίμα τρομοκρατίας».