Αρχειο

«Αντάρτικο» δημάρχων κατά αυξημένων διοδίων

Προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις διαρκείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55466-111790.jpg

Τις δυνάμεις τους σε κοινό μέτωπο ενάντια στην αύξηση του αντιτίμου των διοδίων Αφιδνών και της δημιουργίας νέων διοδίων στη Βαρυμπόμπη και τον Άγιο Στέφανο, ενώνουν οι δήμαρχοι Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, Διονύσου, Ιωάννης Καλαφάτης και Ωρωπού, Ιωάννης Οικονομάκος.

Οι τρεις δήμαρχοι, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, ζήτησαν να παραβρεθούν στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, όπου θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για την «Κύρωση των Συμφωνιών Τροποποίησης των συμβάσεων παραχώρησης των μεγάλων οδικών έργων και ρύθμιση συναφών θεμάτων» προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους και να παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις.

Το φλέγον αυτό θέμα θα συζητηθεί έως την Τετάρτη και στα δημοτικά συμβούλια των τριών δήμων, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί σειρά κινητοποιήσεων. Με απόφασή των δημάρχων, θα ενημερωθούν κόμματα, βουλευτές και φορείς, ΜΜΕ, αλλά και οι πολίτες των δήμων τους. Σε μία περίοδο που η οικονομική κρίση έχει αφήσει έντονα τα σημάδια της, οι πολίτες δεν μπορούν να επιβαρυνθούν με ένα επιπλέον ποσό στις αναγκαίες και καθημερινές μετακινήσεις τους, τονίζουν.

Γ.Σ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ