Αρχειο

Συνελήφθη ο Πέτρος Κωστόπουλος για χρέη στο Δημόσιο

Κρατείται στη ΓΑΔΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
54916-110902.jpg

Για χρέη προς το Δημόσιο συνελήφθη σήμερα ο παρουσιαστής του MEGA και πρώην εκδότης, Πέτρος Κωστόπουλος. Ο κ. Κωστόπουλος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ λίγο μετά τις 10 το πρωί και συνελήφθη. Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος το 1995 ίδρυσε την Imako Εκδοτική ΑΕ, λανσάροντας τα περιοδικά Nitro και DownTown και το ραδιοφωνικό σταθμό Nitro Radio. Σήμερα η εταιρεία εκδίδει τα περιοδικά Esquire, InStyle, OK!, People, Nitro και DownTown. Στην εκδοτική εταιρεία ανήκουν επιπλέον τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί (Nitro Radio, Sfera 102.2 και Derti 98.6).

Από το 2011, η Ιmako αδυνατούσε να εξυπηρετήσει κανονικά τη μισθοδοσία των υπαλλήλων της, εργαζόμενοι της οποίας έμειναν για αρκετούς μήνες απλήρωτοι. Τον Φεβρουάριο του 2012 η εταιρεία Α&G PAPER ζήτησε, για πρώτη φορά, από το δικαστήριο τη συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της λόγω μεγάλων ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εν λόγω επιχείρηση της τάξεως των 1.700.000 ευρώ. Στις 21 Φεβρουαρίου του 2012 έγινε κατάσχεση στα γραφεία της ΙΜΑΚΟ. Ο Κωστόπουλος με κείμενό του έδωσε τη δική του οπτική για τα γεγονότα και δεσμεύτηκε να ανακάμψει.

Δ.Κ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ