Αρχειο

Ανυποχώρητοι οι υπάλληλοι του Καποδιστριακού

Συνεχίζουν την απεργία διαρκείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
54897-110882.jpg

Απορρίπτουν τις προτάσεις του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου οι διοικητικοί υπάλληλοι του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Με ανακοίνωσή τους τη Δευτέρα το βράδυ ανακοίνωσαν ότι συνεχίζουν την απεργία διαρκείας μέχρι να αποσυρθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ).

Η απάντηση που δίνουν στον υπουργό Παιδείας είναι «απεργία διαρκείας μέχρι να αποσυρθεί η ΚΥΑ, η εφαρμογή της οποίας συνεπάγεται πλήρη κατάρρευση των λειτουργιών του ιδρύματος».

«Μας κοροϊδεύει ο υπουργός; Μας λέει να ξεχάσουμε ότι 500 από μας θα φύγουν και να γυρίσουμε πίσω μπας και διαπραγματευτούμε ποιοι θα φύγουν;» διερωτώνται. «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός επιχειρεί, στρέφοντας τον ένα ενάντια στον άλλο, να μας «σπάσει» κάνοντας λόγο για τακτική «διαίρει και βασίλευε».

«Πρώτα», αναφέρουν, «μας διαχωρίζει σε εξαιρούμενους και μη, μετά σε διαθέσιμους και «καταργούμενους, στη συνέχεια σε απογραφέντες και μη, τώρα σε μετακινούμενους και απολυόμενους, αύριο», αναφέρουν, «σε δήθεν εξελισσόμενους σε ΕΤΕΠ και ΕΕΔΙΠ και χαμένους κ.α.»

Δ.Κ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ