Αρχειο

Καιρός βροχερός

Ισχυρές καταιγίδες από το απόγευμα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νεφώσεις προβλέπονται στην Αττική που βαθμιαία θα αυξηθούν και αναμένονται βροχές από το μεσημέρι, με τα φαινόμενα να είναι πιο έντονα από το απόγευμα, με κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες και βροχές αναμένονται στη Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ από το απόγευμα καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν στα ανατολικά τους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν καταιγίδες στην Ανατολική Πελοπόννησο και σταδιακά στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια, κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 έως 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ από το απόγευμα θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία στους 22 βαθμούς.

Τέλος, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ από το βράδυ αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα βορειοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία 21 βαθμούς.

Γ.Σ.