Αρχειο

Ηράκλειο: Εκδικάζεται αγωγή εργαζομένων της ΕΡΤ

Παρόντες οι πρόεδροι όλων των δημοσιογραφικών ενώσεων της χώρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
54220-109709.jpg

Εκδικάζεται σήμερα στο Ηράκλειο η αγωγή που έχουν υποβάλει κατά του Ελληνικού Δημοσίου οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΑ και ΕΡΤ Ηρακλείου. Στην πόλη βρίσκονται ήδη από χθες οι Πρόεδροι όλων των δημοσιογραφικών ενώσεων της χώρας προκειμένου να παρευρεθούν στην εκδίκαση της αγωγής.

Λόγω της ιδιαίτερης βαρύτητας της συγκεκριμένης δίκης, το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), απηύθυνε πρόσκληση στους Προέδρους της ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΘ-ΣΕ-Ε και ΕΣΠΗΤ ώστε να παραστούν και να συνδράμουν από κοινού στην προσπάθεια των συνάδελφων δημοσιογράφων, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η πρόσκληση, επισημαίνει η ΕΣΗΕΠΗΝ, έγινε αποδεκτή από όλους και οι εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού κόσμου θα δώσουν το παρών στην κρίσιμη δικαστική διαδικασία, ενώ, όπως έγινε γνωστό, από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, θα εκπέμψει σήμερα και αύριο, η «Πρωινή Ενημέρωση» της ΕΡΤ.

Οι συντελεστές της εκπομπής θα μεταφέρουν από τις 8 μέχρι τις 11 το πρωί, όλες τις εξελίξεις από το δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου, διαδικτυακά μέσω των ιστοσελίδων ertopen.com και thepressproject.gr αλλά και ραδιοφωνικά από τις συχνότητες της ΕΡΑ Ηρακλείου στους 97,5, 105,6 και 96,4 και της ΕΡΑ Χανίων στους 100,6 στα FM και στα 1512 στα μεσαία κύματα, όλες τις εξελίξεις από το δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου.

Γ.Σ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ