Αρχειο

Κλειστή η λεωφόρος Φυλής

Λόγω καθίζησης του οδοστρώματος εξαιτίας της νεροποντής (video)

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η λεωφόρος Φυλής παραμένει κλειστή, στο ύψος μεταξύ των οδών Δ. Γούναρη και Καματερού, λόγω της καθίζησης μήκους περίπου 40 μέτρων που προκλήθηκε στο οδόστρωμα από την ισχυρή καταιγίδα. Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε χθες τουλάχιστον 250 κλήσεις για άντληση υδάτων και παροχή βοήθειας σε οχήματα που ακινητοποιήθηκαν λόγω της βροχόπτωσης. Η κυκλοφορία σε ορισμένους δρόμους της Αθήνας διεκόπη λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Εν τω μεταξύ το δελτίο της μετεωρολογικής υπηρεσίας προβλέπει συνέχιση των ισχυρών βροχοπτώσεων και καταιγίδων σήμερα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι πνέουν στο Ιόνιο πέλαγος νοτιοανατολικοί μέχρι 7 και στο Αιγαίο ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές προβλέπονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Το ίδιο περίπου σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και σταδιακά θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς μέχρι 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 13 ως 17 βαθμούς Κελσίου.

Λ.Χ.