Αρχειο

Βροχοπτώσεις με προβλήματα σ’ όλη την Ελλάδα

Παρόμοιος ο καιρός και αύριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
53712-109023.jpg

Ισχυρές βροχοπτώσεις σημειώνονται σ’ ολόκληρη την Ελλάδα προκαλώντας προβλήματα. Στην Αθήνα έντονα είναι τα κυκλοφοριακά προβλήματα, ενώ δεκάδες κλήσεις έχει δεχθεί η πυροσβεστική υπηρεσία για άντληση υδάτων. Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και αύριο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 100 κλήσεις για άντληση υδάτων και παροχής βοήθειας σε οχήματα που έχουν ακινητοποιηθεί λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης. Όπως αναφέρει η υπηρεσία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων επιχειρεί με 20 συνεργεία.

Η τροχαία ενημερώνει ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς από το ύψος της Π. Ράλλη έως τη Χαμοστέρνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Επίσης η κυκλοφορία έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στην υπόγεια γέφυρα της Λ. Συγγρού στο Δέλτα Φαλήρου. Στην Λ. Κηφισού στο ύψος της Ιεράς Οδού στο ρεύμα προς Πειραιά η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Βροχοπτώσεις σημειώνονται και σε τμήμα της Πελοποννήσου, καθώς το κύμα κακοκαιρίας έρχεται από τα δυτικά , με μικροπροβλήματα να έχουν αναφερθεί στη Μεσσηνία, και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων. Στη Θουρία Μεσσηνίας ο ξεροπόταμος Ξερίλας κατέβασε πολύ νερό και παρέσυρε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ στην ορεινή Αρκαδία κεραυνός που έπεσε το μεσημέρι, έκοψε στα δύο τον δρόμο Χρυσοβίτσι- Στεμνίτσα ανοίγοντας χαντάκι βάθους σχεδόν ενός μέτρου, διακόπτοντας την κυκλοφορία.

Λ.Χ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ