Αρχειο

Άδωνις: Πανωλεθρία η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ούτε τους απολυμένους της ΕΡΤ δεν μπόρεσαν να μαζέψουν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
53609-108885.jpg

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος σήμερα στην κυριακάτικη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για πανωλεθρία: «Η πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η συγκέντρωση που οργάνωσε στο Σύνταγμα, που κάλεσε τον κόσμο σε επανάσταση, και είχαμε την εικόνα μιας χούφτας ανθρώπων, στις 7 το απόγευμα ήταν 300 άτομα και στις 8 ήταν 1.000 με 1.200 συγκεντρώσαν κόσμο για να μη φαίνεται άδεια η πλατεία. Ο ΛΑΟΣ έκανε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις. Ούτε τους απολυμένους της ΕΡΤ δεν μπόρεσαν να μαζέψουν» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Η συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος προκάλεσε διαδικτυακό πόλεμο ανάμεσα στην αξιωματική αντιπολίτευση και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Σαμαρά, κ. Γιώργο Μουρούτη.

Ο κ. Μουρούτης ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ του στο Twitter, όπου ο χώρος έξω από τη Βουλή είναι άδειος, γράφοντας: «Ώρα 6 - Η επανάσταση καθυστερεί - Η πλατεία Συντάγματος ανθίσταται - Η ανατροπή στο πεζοδρόμιο... αναβάλλεται».

Το left.gr σε ανάρτηση-απάντηση σχολίασε: «Δεν βλέπει κόσμο στο Σύνταγμα ο Γ. Μουρούτης. Έτσι ισχυρίζεται στο twitter ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά... Mόνο που η φωτογραφία που χρησιμοποιεί είναι από πρόπερσι!».

«7:15 οι συγκεντρωμένοι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΑ δεν ξεπερνούν τους 70», έγραψε αργότερα ο κ. Μουρούτης, και σε λεζάντα άλλης φωτογραφίας που ανέβασε σχολίαζε: «πανελλαδική κινητοποίηση Συριζα και Χ.Α. 200 ατόμων με αφίσες, ηχορύπανση και συναυλίες για ανατροπή στο πεζοδρόμιο».

Δ.Κ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ