Αρχειο

Στάσεις εργασίας για τα μέσα μεταφοράς Τρίτη και Τετάρτη

24ωρη πανεργατική απεργία την Τετάρτη η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
53020-107832.jpg

Νέα 24ωρη απεργία διοργανώνουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη με κεντρικό αίτημα την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και τα δημοκρατικά δικαιώματα. Στην κινητοποίηση θα συμμετέχουν και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, με στάσεις εργασίας την Τρίτη και την Τετάρτη. Συγκεκριμένα την Τρίτη οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ και του Προαστιακού θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 09:00 έως τις 12:00. Κατά συνέπεια θα ματαιωθούν τα πρωινά σιδηροδρομικά δρομολόγια, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν καθόλου τα δρομολόγια του Προαστιακού μεταξύ Δουκίσης Πλακεντίας και Αεροδρομίου.

Την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό διοργανώνουν 24ωρη απεργία, στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 09:00 έως τις 21:00. Το μετρό, το τραμ και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα λειτουργούν κανονικά.

Στην πανεργατική απεργία θα συμμετέχουν οι καθηγητές, οι ναυτεργάτες και οι εργαζόμενοι στους Δήμους. Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Πεδίον του Άρεως, ενώ αυτή του ΠΑΜΕ στις 10:30 διοργανώνει στην Ομόνοια.

Κ.Ν.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ