Αρχειο

Δωρεάν εξετάσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

Από το Ωνάσσειο στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης (5 έως 7/11)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
52883-107582.jpg

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο συνεχίζει τις δωρεάν δράσεις του στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς και συνεργάζεται αυτή τη φορά με τον Δήμο Νέας Σμύρνης. Από την Τρίτη 5 έως και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιείται δωρεάν πρόβλεψη κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων (μέτρηση Heart Score), στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού Γαλαξίας που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης, από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει δωρεάν μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης, λήψη δημογραφικών στοιχείων, καταγραφή των καπνιστικών συνηθειών, ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη Συμβουλευτική Νοσηλευτική. Σε όλους τους εξεταζομένους θα δοθούν ενημερωτικά φυλλάδια για την υπέρταση, την χοληστερόλη και οδηγίες διατροφής. Επίσης, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση κατά την οποία ιατροί και νοσηλευτές του Ωνασείου θα παρουσιάσουν θέματα που αφορούν στην πρόληψη των καρδιακών νοσημάτων, και θα απαντήσουν παράλληλα και σε ερωτήματα του κοινού. Και αυτή η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού Γαλαξίας.

Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.onasseio.gr ή να καλέσουν στο τηλ. 210 9493.188 και στα τηλέφωνα του Δήμου Νέας Σμύρνης 210 9370.333-334

Γ.Σ. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ