Αρχειο

Αθώοι τέσσερις υπάλληλοι της περιφέρειας Αττικής

Επιστρέφουν στην υπηρεσία τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
50818-104102.jpg

Στην υπηρεσία τους επιστρέφουν, ύστερα από αθωωτική απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, τέσσερις υπάλληλοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, οι οποίοι είχαν τεθεί σε αργία με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. 

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός δήλωσε, «δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιδοθούμε σε ένα κυνήγι μαγισσών και με την απειλή της απόλυσης να τρομοκρατούμε δημοσίους υπαλλήλους» και πρόσθεσε, «Πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στη γρήγορη και αποδεδειγμένη απονομή δικαιοσύνης από τη μία, και τη διασφάλιση της αμεροληψίας και της ασφάλειας των υπαλλήλων ότι δεν θα διωχθούν ή θα απολυθούν, με βάση αστήριχτες και ψευδείς καταγγελίες».

Ο κ. Σγουρός κατέληξε, «Όχι στην ανθρωποφαγία που υποκρύπτει άλλες σκοπιμότητες». Το Πειθαρχικό Συμβούλιο έχει πρόεδρο δικαστή και αποτελείται από έναν δικαστικό αντιπρόσωπο από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και έναν προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Γ.Σ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ