Αρχειο

Ξεκινούν οι αιτήσεις για 10 χιλιάδες προσλήψεις

Θέσεις για ανέργους σε δήμους και περιφέρειες για 5 μήνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
49740-102062.jpg

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η κατάθεση αιτήσεων για πρόσληψη 10.000 ανέργων σε δήμους και περιφέρειες. Η δημόσια πρόσκληση ανακοινώθηκε σήμερα και αφορά 10.000 αποφοίτους υποχρεωτικής εκπαίδευσης που θα απασχοληθούν για 5 μηνές σε δήμους και περιφέρειες της χώρας. Στις 11 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης. 

Ποιοι έχουν δικαίωμα εγγραφής

Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού ηλικίας 18 ετών και άνω, οι οποίοι ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
  • Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.
  • Εγγεγραμμένοι νέοι άνεργοι (18 έως 29 ετών) στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
  • Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
  •  Άνεργοι πτυχιούχοι ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

Η εγγραφή γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ στο πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων. Αν ο εγγεγραμμένος άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Γ.Τ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ