Αρχειο

«Δώστε τώρα ονόματα φοροφυγάδων»

Ζητούν οι γιατροί του Ωνασείου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
49190-101033.jpg

Οι πληροφορίες που κατά καιρούς διαρρέουν ότι ελέγχονται γιατροί από το ΣΔΟΕ που φέρονται να διατηρούν «μεγάλους» λογαριασμούς σε τράπεζες, προκαλούν την αντίδραση των γιατρών του Ωνασείου οι οποίοι μέσω της Επιστημονικής Ένωσης Ιατρών ΩΚΚ, ζητούν με επιστολή τους από τους αρμόδιους του νοσοκομείου να γνωστοποιήσουν τα ονόματα όσων έχουν «θησαυρίσει» και εμφανίζονται να έχουν υπέρογκα ποσά στους λογαριασμούς τους χωρίς αυτά να δικαιολογούνται από το μισθό τους. 

Οι γιατροί του Ωνασείου «στοχοποιήθηκαν» πρόσφατα και ζητούν ονοματεπώνυμα από τη διοίκηση του Νοσοκομείου με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Ιδρύματος. Στην επιστολή τους, την οποία κοινοποίησαν και στον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, αναφέρουν ότι και στο παρελθόν είχαν οι ίδιοι ζητήσει να γνωστοποιηθούν ονόματα καθώς όπως τονίζουν «έχει επανειλημμένως και επιμόνως ζητήσει γραπτώς και προφορικώς από τη Διοίκηση του Κέντρου να διερευνήσει φήμες, πληροφορίες ή/και καταγγελίες για χρηματισμό ή/και δωροδοκία ιατρών και για παραβίαση της αποκλειστικής τους σχέσης εργασίας με το ΩΚΚ, χωρίς μέχρι τώρα να έχει λάβει απάντηση στα σχετικά διαβήματα».

»Διαφορετικά η αναπαραγωγή ανάλογων πληροφοριών για γιατρούς που εισπράττουν παρανόμως χρήματα και φοροδιαφεύγουν πλήττουν το κύρος του Κέντρου, στο οποίο έχετε την τιμή να προεδρεύετε και διαβάλουν αδιακρίτως την τιμή και την υπόληψη των ιατρών του» σημειώνουν τα μέλη της Επιστημονικής Ένωσης Ιατρών ΩΚΚ.

Γ.Σ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ