Αρχειο

Αύξηση εισιτηρίων στις συγκοινωνίες;

«Παζάρι» με την Τρόικα στην Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
49187-101030.jpg

Ανοικτό άφησε εμμέσως το ενδεχόμενο αύξησης του εισιτηρίων των μέσων μαζικής μεταφοράς ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σημειώνοντας ωστόσο ότι η κυβέρνηση καταβάλλει προσπάθεια προκειμένου να μην αυξηθεί το κόστος για τους επιβάτες. 

«Είναι γνωστό ότι η αύξηση του εισιτηρίου προβλέπεται στο Μεσοπρόθεσμο. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι να μην αυξηθεί το εισιτήριο και να μην συζητούμε για αύξηση. Από την άλλη, στις οδικές συγκοινωνίες, υπάρχει σχεδιασμός για να βελτιώσουμε την παροχή υπηρεσιών στον τομέα αυτόν», είπε ο υπουργός. Αναφερόμενος γενικότερα στις προσπάθειες εξόδου από την κρίση, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε πως «το κλίμα για την Ελλάδα έχει αλλάξει ριζικά» και πρόσθεσε ότι «δεν είναι μόνο η ατμόσφαιρα, είναι τα μεγέθη εκείνα που οδηγούν πλέον σε μια νέα εποχή».

Τέλος ο υπουργός, απευθυνόμενος σε όσους υποστηρίζουν το αντίθετο, τόνισε ότι «αυτός είναι ο δρόμος, δεν υπάρχει άλλος. Οι άλλοι είναι μυθικοί, έχουν να κάνουν με τις φαντασιώσεις διαφόρων, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να παριστάνουν τις Κασσάνδρες».

Γ.Σ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ