Αρχειο

Ο καιρός σήμερα

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
48575-99848.jpg

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες σε περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς και της Χαλκιδικής το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένονται για σήμερα, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013, να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.

Στη Βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς στη, στην Κεντρική Ελλάδα από 17 έως 29 βαθμούς , στη Νότια Ελλάδα από 19 έως 31 βαθμούς , στη Δυτική Ελλάδα από 17 έως 31 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 20 έως 28 βαθμούς και από 20 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι έως σχεδόν μέτριοι.

Δ.Α.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ