Αρχειο

Οι 577 επιτυχόντες της Δημόσιας Τηλεόρασης

Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
47308-97975.jpg

Ανακοινώθηκε η λίστα με τους 577 επιτυχόντες από τους υποψήφιους που είχαν υποβάλλει αίτηση για πρόσληψη με δίμηνες συμβάσεις στο μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης. Το υπουργείο Οικονομικών και ο ειδικός διαχειριστής της πρώην ΕΡΤ Α.Ε. Γκίγκας Μάναλης ανακοίνωσαν αυτούς που συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια.

Υπενθυμίζεται πως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν συνιστά και πρόσληψη, καθώς τώρα οι επιτυχόντες υποψήφιοι καλούνται να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους και τα προσόντα που είχαν αναγράψει ότι διαθέτουν στη σχετική αίτηση προσκομίζοντας για έλεγχο τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Σε περίπτωση που δεν προσκομιστούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή αυτά που θα προσκομισθούν δεν αποδεικνύουν τα δηλωθέντα κριτήρια ή τις ιδιότητες πρόσληψης, ο υποψήφιος διαγράφεται από τους πίνακες κατάταξης.

Εντωμεταξύ, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και η ανακοίνωση των ονομάτων και των μορίων όσων είχαν υποβάλλει αίτηση με τη δεύτερη προκήρυξη για την πλήρωση των υπολοίπων, μέχρι τις 2.000, θέσεων. Σημειώνεται, επίσης, ότι οι αιτήσεις όσων δεν περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση, θα εξεταστούν στο πλαίσιο της δεύτερης προκήρυξης.

Δείτε τα ονόματα των 577 επιτυχόντων και τα μόριά τους εδώ

Δ.Α. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ