Αρχειο

«902»: Η αγοράστρια εταιρία δεν υπάρχει!

Έχει γίνει μόνο αίτηση σύστασης…

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
47274-97938.jpg

Η κυπριακή εταιρία που αγόρασε τη ραδιοτηλεόραση του «902», ιδιοκτησίας μέχρι τώρα του ΚΚΕ, δεν υπάρχει, αλλά μόνο έχει γίνει αίτηση για σύσταση / έγκρισή της!

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από έρευνα του newsit.com.cy, η κυπριακών συμφερόντων εταιρία A ORIZON MEDIA, την οποία το ΚΚΕ παρουσιάζει ως αγοράστρια του «902», είναι άγνωστη στο μητρώο του Εφόρου Εταιριών Κύπρου. Απλά έχει υποβληθεί, πολύ πρόσφατα, αίτηση για σύσταση / έγκριση της. Ένα απλό γκουγκλάρισμα, εξάλλου, μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η εταιρία δεν έχει καμιά απολύτως παρουσία.

Το ΚΚΕ στην ιστοσελίδα του «902.gr» υποστηρίζει ότι η κυπριακή εταιρία έχει συσταθεί όπως ορίζει η κυπριακή νομοθεσία, και ότι όλες οι ενέργειες έγιναν σύμφωνα με τους νόμους και τους κανόνες που υπάρχουν. Παρόμοιες δηλώσεις έκανε σήμερα το πρωί. και ο βουλευτής του κόμματος κ Πρωτούλης. Όμως η έρευνα δείχνει το αντίθετο. Επομένως, πώς γίνεται μια εταιρία η οποία ακόμη βρίσκεται στα χαρτιά, να έχει ήδη προχωρήσει σε πράξη εξαγοράς μετοχών, η οποιασδήποτε άλλη συμφωνία; Νομικά, είναι πιθανό να θεωρηθεί ότι η πώληση βρίσκεται σον αέρα.  

Εξάλλου, το ΚΚΕ δεν έχει ανακοινώσει ούτε ύψος τιμήματος, ούτε λεπτομέρειες για την τύχη των (απλήρωτων) εργαζομένων, ενώ εξακολουθεί να σιωπά ως προς το ηθικό ζήτημα: το αν έχει δικαίωμα να πουλήσει μια συχνότητα την οποία πήρε δωρεάν από το κράτος, ως πολιτικό κόμμα.

Μ.Φ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ