Αρχειο

Σκοτώθηκε στην άσφαλτο επιστρέφοντας από κηδεία

Σοβαρά τραυματισμένη η μητέρα του θύματος, θρηνεί ο Έβρος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
47200-97840.jpg

Ανείπωτη οδύνη στην τοπική κοινωνία του Έβρου έχει προκαλέσει ο χαμός ενός 43χρονου συνοριακού φύλακα που υπηρετούσε το ΤΣΦ Ισαακίου. Ένα ταξίδι στην Αθήνα για την κηδεία ενός συγγενικού του προσώπου μετατράπηκε σε μια τραγωδία κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σύμφωνα με το portal thrakitoday.com, αφού το όχημα παρέκκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε σε δένδρο.

Σοβαρά τραυματισμένη είναι η 63χρονη μητέρα του θύματος που συνόδευσε τον άτυχο γιο της στο ταξίδι. Το δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στην Εγνατία Οδό (στο ύψος Αμορίου Διδυμοτείχου). Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου ενώ την προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατο του 43χρονου στην οποία αναφέρει πως «η ΕΛ.ΑΣ. και η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. πενθούν για τον άδικο χαμό του Βασίλη. Για έναν συνάδελφο με ήθος, άριστο επαγγελματία, που έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες της 10/8/2013 σε τροχαίο ατύχημα.

Ο Βασίλης υπηρετούσε στο ΤΣΦ Ισαακίου. Άφησε τη τελευταία του πνοή μετά από σύγκρουση με το ΙΧ του στο ύψος του χωριού Αμόριο λίγο πριν φτάσει σπίτι του επιστρέφοντας με την μητέρα του από Αθήνα , που είχαν μεταβεί για κηδεία συγγενικού προσώπου. Θα τον θυμόμαστε πάντα ελπίζοντας να είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου».

Δ.Α.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ