Αρχειο

Ο καιρός σήμερα

Κυριακή 11 Αυγούστου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς, αναμένονται για σήμερα, Κυριακή 11 Αυγούστου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τη θερμοκρασία να φτάνει έως τους 32 βαθμούς Κελσίου με τις μέγιστες στα βόρεια και ανατολικά να είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Στο Σαρωνικό οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τη θερμοκρασία να φτάνει έως τους 33 βαθμούς Κελσίου. Στο Θερμαϊκό οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι αλλά κατά τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς.

Στη βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς, στην κεντρική Ελλάδα από 18 έως 33, στη δυτική Ελλάδα από 19 έως 35, στη νότια Ελλάδα από 21 έως 34, στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 22 έως 28 βαθμούς και στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 23 έως 32 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς της ίδιας έντασης. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι με ένταση 5 έως 7 μποφόρ.

Δ.Α.