Αρχειο

Το BBC ζήτησε συγγνώμη από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Επειδή μετέδωσε «απρεπή» εικόνα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
46846-97291.jpg

Συγγνώμη έσπευσε να ζητήσει από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το BBC, η δημόσια τηλεόραση της Βρετανίας, επειδή μετέδωσε μια φωτογραφία του πρίγκιπα με ζωγραφισμένο ένα... ανδρικό μόριο στο μέτωπό του.

n

Η φωτογραφία μεταδόθηκε σε ένα διαφημιστικό τρέιλερ για την πρωινή εκπομπή του BBC1. Σ' αυτήν κάποιος έχει σχεδιάσει στο πρόσωπο του πρίγκιπα γυαλιά, μούσι και ένα πέος. Η προσβλητική εικόνα ξέφυγε από την προσοχή των παραγωγών της εκπομπής, όχι όμως και από τους τηλεθεατές, μολονότι η μετάδοσή της δεν διήρκησε παρά μερικά δέκατα του δευτερολέπτου.

O Ντέιβιντ Γιέιτς, ρεπόρτερ της Daily Mirrror, χαρακτήρισε το περιστατικό «αηδιαστικό» και ζήτησε από το BBC να είναι «πιο προσεκτικό».

Η βρετανική δημόσια ραδιοτηλεόραση έσπευσε γρήγορα να απολογηθεί για το «προσβλητικό περιεχόμενο», το οποίο όπως υποστήριξε είναι δημιούργημα των συντελεστών της εκπομπής.

«Η εικόνα προβλήθηκε στιγμιαία στο πλαίσιο του διαφημιστικού βίντεο για την "Barbershopera" και ήταν προϊόν των συντελεστών της εκπομπής. Δυστυχώς αποτύχαμε να εντοπίσουμε το προσβλητικό περιεχόμενο μέσα στο βίντεο και ζητούμε συγγνώμη» δήλωσε εκπρόσωπος του BBC.

K. T.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ