Αρχειο

Στη Βουλή σήμερα το νομοσχέδιο για τις Κυριακές

Εν μέσω συλλαλητηρίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
46117-95897.jpg

Προς συζήτηση και ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής εισέρχεται σήμερα το απόγευμα το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης το οποίο επιτρέπει τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, με φορείς και ομοσπονδίες εργαζομένων να αντιδρούν ετοιμάζοντας, την ίδια στιγμή, συλλαλητήρια. 

Στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Κοραή, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), η ΓΣΕΒΕΕ και η ΕΣΕΕ έχουν προγραμματίσει κοινό συλλαλητήριο και πορεία προς τη Βουλή. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας έχουν προγραμματίσει στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια και τα σωματεία εργαζομένων στο εμπόριο και τις υπηρεσίες που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, και οι ενώσεις αυτοαπασχολούμενων και μικρών εμπόρων.

Αντιδράσεις και στη Θεσσαλονίκη, με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης να διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 20:30 στο συνεδριακό κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στα Λαδάδικα, και τους εμποροϋπάλληλους να προγραμματίζουν συλλαλητήριο στις 20:00 με σημείο συγκέντρωσης τη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους.

Γ.Σ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ