Αρχειο

Λάρισα: έκρηξη σε σπίτι εισαγγελέα

Σύλληψη υπόπτου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45967-95635.jpg

Ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σήμερα στις 05.45 σε είσοδο πολυκατοικίας στη Λάρισα, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές σε μια περίμετρο μέχρι και 80 μέτρα μακριά. Κατά την αστυνομία, εκεί βρίσκεται το διαμέρισμα της εισαγγελέως που είχε ασχοληθεί με την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων. Η εισαγγελέας είναι σε διακοπές. Η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο.

Η έκρηξη έγινε σε πολυκατοικία με 50 διαμερίσματα, επί της οδού Μανδηλαρά 93. Η αστυνομία λέει ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούνταν απο 4-5 μασούρια δυναμίτη, που πυροδοτήθηκαν με βραδύκαυστο φιτίλι ενός περίπου μέτρου. Η έκρηξη προκάλεσε σοβαρές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας (θα χρειαστεί πραγματογνωμοσύνη από μηχανικό), σε σπίτια, καταστήματα και περισσότερα από 100 αυτοκίνητα μέχρι και 80 μέτρα μακριά.

Λίγο μετά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν ύποπτο άντρα 39 ετών, που κατάγεται από την Καλαμάτα και απαντούσε «δε θυμάμαι»  στις ερωτήσεις των αστυνομικών. Πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος, όταν κατάλαβε ότι θα συλληφθεί, κατέστρεψε το κινητό του σπάζοντάς το με δύναμη στο έδαφος.

Μ.Φ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ