Αρχειο

Πρώτος προορισμός Λονδίνο

The best talent in London

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45900-95549.jpg

Cutty Cargo:

Ένα event 36 μηνών, ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο με το Cutty Sark blended Scotch ουίσκι να ενώνει τις πιο ξεχωριστές τοπικές κουλτούρες και ταλέντα, να τις αναμειγνύει με το κοινό, με αποτέλεσμα ένα εκρηκτικό κοκτέιλ δημιουργίας και κεφιού. Και όλα αυτά μέσα σε ένα γιγάντιο ξύλινο κιβώτιο, μια πιστή αναπαραγωγή των ξύλινων κιβωτίων που χρησιμοποιούσαν οι λαθρέμποροι πριν από 90 χρόνια για να εισάγουν το Cutty Sark στην Αμερική παράνομα, την εποχή της ποτοαπαγόρευσης.

The best talent in London

Jessie Ware

Υποψήφια των βραβείων Mercury Music Prize, επιστρέφει τώρα στην πόλη της για να ερμηνεύσει κομμάτια από το εξαιρετικό της άλμπουμ «Devotion»

n

Duke Dumont Dj και παραγωγός

O άνθρωπος πίσω από τη δημοφιλή επιτυχία house Need You (100%), αναμένεται να δώσει… τα ρέστα του στη χορευτική πίστα.

n

Γιάννης Παπουτσής & Meat Liquor

Πρωτοπόροι στο χώρο της λονδρέζικης εστίασης, ο star σεφ Γιάννης Παπουτσής και το team του Meat Liquor, θα είναι εκεί και θα σερβίρουν τα φημισμένα τους burgers

n

Miss Polly Rae

Πολλοί θα είναι εκεί μόνο γι’ αυτήν. Για τις παραστάσεις που θα δώσει η ερμηνεύτρια του Burlesque και δημιουργός της παράστασης καμπαρέ του West End «The Hurly Burly Show™»

n

Plus 

Μαζί τους και ο διάσημος μουσικός-φωτογράφος Tom Oxley, οι καλλιτέχνες που προτάθηκαν από το περιοδικό design Its Nice That, ο Tony Conigliaro και το διάσημο κοκτέιλ μπαρ του και η θεατρική ομάδα The Shanty Theatre Company

https://www.facebook.com/CuttySarkWhisky.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ