Αρχειο

Βενιζέλος: Στην Κρήτη μετ' εμποδίων

Παρεμποδίσεις,  μπουκάλια και άλλα χαρούμενα…

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45361-94652.jpg

Στη Κρήτη πραγματοποιεί διήμερη πολιτική περιοδεία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλης Βενιζέλος, ωστόσο οι κινήσεις του αντιμετωπίζουν και ορισμένα προβλήματα.

Τα μέτρα προστασίας κατά την άφιξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν έντονα. Χτες Πέμπτη, πρώτη μέρα της περιοδείας (στην Ανατολική Κρήτη), ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε με τοπικούς φορείς του Ηρακλείου, αλλά αντιμετώπισε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών, ενάντια στις απολύσεις στο Δημόσιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Οι σχετικές κινητοποιήσεις έξω από το ξενοδοχειο του καθυστέρησαν το πρόγραμμα των μετακινήσεών του. 

Μιλώντας με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρός του άκουσε τον τοπικό γραμματέα της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ. Λάμπρο Αντωνόπουλο που κάλεσε την ηγεσία ν΄ αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος (ότι κι αν σημαίνει αυτό).

Στο Αρκαλοχώρι

Ο κ. Βενιζέλος μίλησε από το κοινωνικό ιατρείο του Αρκαλοχωρίου.Το Αρκαλοχώρι γέμισε ασφυκτικά από εκατοντάδες διαμαρτυρόμενους πολίτες των γύρω Δήμων, που συγκεντρώθηκαν με μαύρες σημαίες, συνθήματα και πανό με το σύνθημα «Δικιά τους η κρίση, ξεσηκωμός η λύση». Φαίνεται ότι εδώ πετάχτηκε και μπουκάλι ενάντια στον ομιλητή. Επεισόδια δεν έγιναν, λόγω και της αστυνομικής παρουσίας.

Στη Δυτική Κρήτη

Σήμερα Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περιοδεύει διαδοχικά σε Ρέθυμνο (πρωί) και Χανιά (απόγευμα). Προγραμματισμές είναι οι συνατήσεις του με παραγωγικούς φορείς, και κρατικά διοικητικά όργανα, καθώς και μια ομιλία στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων.

Μ.Φ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ