Αρχειο

Μηχανογραφικά, γιοκ για φέτος

Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45352-94645.jpg

Έως και σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική πύλη του υπουργείου Παιδείας όπου και υποβάλλουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας και τον οκταψήφιο κωδικό εξετάσεων, μπορούν να επισκέπτονται τη διεύθυνση του υπουργείου http://exams.minedu.gov.gr, όπου υπάρχει ο αριθμός των εισακτέων, οι βάσεις παλιότερων ετών, και το έντυπο Μηχανογραφικού Δελτίου με τις οδηγίες του.

Μετά την οριστικοποίηση, που πρέπει να γίνει εντός της προθεσμίας (έως τις 12 Ιουλίου), το Μηχανογραφικό Δελτίο αποκτά πλέον αριθμό πρωτοκόλλου (πάνω δεξιά στη σελίδα) και συστήνεται ο κάθε υποψήφιος να το εκτυπώσει ή/και να το αποθηκεύσει στον υπολογιστή του.

Όλα τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια θα λειτουργήσουν σήμερα με την παρουσία του διευθυντή ή του υποδιευθυντή και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του.

Κ. Τ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ