Αρχειο

Συνέχεια στην κόντρα «ΝΕΩΝ»-Γ. Αγγελοπούλου

Ο Γ. Παπαχρήστος απαντά στα περί κατασκευασμένης είδησης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
44602-93387.jpg

Ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ Γιώργος Παπαχρήστος ανέλαβε να απαντήσει μέσα από τη στήλη του στην επιστολή διάψευσης της Γιάννας Αγγελοπούλου με αφορμή δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας, το οποίο την εμφάνιζε να διάκειται θετικά στο ενδεχόμενο κάθοδου για τη διεκδίκηση της δημαρχίας της Αθήνας ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ. Η Γιάννα Αγγελοπούλου στην επιστολή της δήλωσε ότι είδηση περιέχει «κάτι περισσότερο από ανακρίβειες, είναι κατασκευή».

«Παρακάμπτω εντελώς την απογοήτευσή μου (κλαίω...) γιατί δεν κοινοποίησε και σε εμένα την επιστολή, για να επισημάνω ότι η Drama Queen διαψεύδει, αν και όπως διαψεύδει, ότι θα είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων. Προφανώς, αυτό καταλαβαίνω από την απάντησή της- θα επιδιώξει να ηγηθεί συνδυασμού ευρύτερης πολιτικής και κομματικής στήριξης. Αν είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το γκρουπ ακόμη καλύτερα...», γράφει ο Γ. Παπαχρήστος και σημειώνει ότι στην ανακοίνωση-διάψευση η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν αναφέρεται στην «πολυποίκιλη βοήθεια» που τα Νέα έγραψαν ότι είχε προσφέρει στον ΣΥΡΙΖΑ προ και μετά των περυσινών εκλογών. «Προς τι αυτή η αιδήμων ...αποσιώπηση;» γράφει.

Και ο δημοσιογράφος καταλήγει: «Τα περί κατασκευής φυσικά τα επιστρέφω ως έχουν: είναι η ζωή εκείνη που θα δείξει, και εγώ έχω την υπομονή να περιμένω δέκα μήνες. Εάν πάλι δεν τα καταφέρει (να είναι υποψήφια δυνάμεων ευρέος φάσματος), θα επικαλεστώ την πρόταση του τεράστιου Μίμη Ανδρουλάκη ο οποίος την εποχή της παντοδυναμίας της και απαυδισμένος από τα καμώματά της είχε προτείνει το καταπληκτικό: "Ας την κάνουμε αντιβασιλέα επιτέλους, να πάψει να μας ζαλίζει"!

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Απαντώντας στο δημοσίευμα των Νέων ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «δημοσιογραφικό δαιμόνιο» και «μεγάλη ανακάλυψη της προσέγγισης της κας Αγγελοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ». Η Κουμουνδούρου απευθυνόμενη προς τον συντάκτη αναφέρει: «Για να μην αγωνιά τζάμπα, τον ενημερώνουμε πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι πηγές του τον κρεμάνε».

Λ.Χ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ