Αρχειο

Εκτός Κορυδαλλού ο Λάκης Γαβαλάς

Ο σχεδιαστής αποφυλακίστηκε σήμερα. «Τώρα θέλω μόνο να αδειάσω», δήλωσε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Λάκης Γαβαλάς σήμερα μετά από 14 μήνες εγκλεισμού για χρέη προς το Δημόσιο. «Έχω χάσει 14 μήνες από τη δημιουργικότητα που έχω μέσα μου και πιστεύω να τους ανακτήσω. Προς το παρόν δεν έχω κάποιο σχέδιο. Αυτό που θέλω είναι να 'αδειάσω' εντελώς, να γίνω ξανά σαν μολύβι και θα δω πού θα δέσω, πού θα ρίξω το δόλωμά μου» δήλωσε ο ίδιος στου δημοσιογράφους.

Ο διάσημος σχεδιαστής αναφέρθηκε και στον Αλέκο Παναγούλη λέγοντας: «Είναι δώρο Θεού να ζούμε, να προχωράμε και να αποδείξουμε ότι τα πάντα στη ζωή δεν είναι ούτε τιμωρία, ούτε και η μεγαλύτερη ευτυχία. Είναι κάτι το ενδιάμεσο. Ο Παναγούλης, όταν βγήκε τότε από την φυλακή είχε πει ότι 'τώρα μπαίνω σε μία μεγάλη φυλακή'. Πιστεύω να μην συμβεί το ίδιο και σ΄εμένα και να το διαλαλώ. Αισθάνθηκα άσχημα με κάποιους ανθρώπους που μπορεί να είναι άδικα στη φυλακή, κάποιοι βέβαια μπορεί να είναι και δίκαια, αλλά εγώ παίρνω το ανθρώπινο στοιχείο και είμαι πολύ συγκλονισμένος και συγκινημένος».

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Λάκη Γαβαλά για χρέη προς το Δημόσιο σε ποινή επτά ετών, με δεκτό το αίτημα αναστολής για έφεση επιβάλλοντάς του χρηματική εγγύηση των 2.000 ευρώ με εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Α.Ν.