Αρχειο

Κλείνει η «Κατσέλης» αφήνοντας πίσω χίλιους ανέργους χωρίς αποζημίωση

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε η εταιρεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
44011-92219.jpg

Αίτηση πτώχευσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατέθεσε η εταιρεία ΚΑΤΣΕΛΗΣ (Όμιλος Nutriart) δηλώνοντας πλέον και επίσημα ότι η εταιρεία δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Πάνω από 1000 εργαζόμενοι μένουν χωρίς δουλειά και φεύγουν χωρίς αποζημίωση.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας την Παρασκευή, με επιστολή της προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, «αν και το τελευταίο διάστημα κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για την αναδιάρθρωσή της, η επιδείνωση της οικονομικής κρίσης, ταυτόχρονα με τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξαν στην οριστικοποίηση, στη σύναψη και στην υλοποίηση των συμφωνιών χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης με τις τράπεζες, επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό την οικονομική της κατάσταση, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να μην είναι σε θέση πλέον να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της».

Σε εμφάνιση του στη ΝΕΤ, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων υποστήριξε ότι δεν είχαν ειδοποιηθεί οι εργαζόμενοι για την αίτηση πτώχευσης και ότι η εταιρία πήγαινε τον τελευταίο καιρό καλύτερα στις πωλήσεις.

«Είχαμε να πληρωθούμε τέσσερις μήνες βάλαμε πλάτη όλοι οι εργαζόμενοι» δήλωσε επιπλέον ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Κατσέλη, Γιώργος Αρβανίτης.

Δ.Κ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ