Αρχειο

Ελεύθερος με εγγύηση ο Λάκης Γαβαλάς

Update: Θα περιμένει μέχρι την Τρίτη λόγω γραφειοκρατίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
43870-91959.jpg

Update: Μέχρι την Τρίτη πρέπει να περιμένει ο Λάκης Γαβαλάς και η αδελφή του, για να αποφυλακιστούν. Λόγω γραφειοκρατικού προβλήματος πρέπει να περιμένει ακόμα τέσσερις μέρες.

Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο Λάκης Γαβάλας μετά από 14 μήνες εγκλεισμού στις φυλακές Κορυδαλλού. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης επτά ετών, αλλά με αναστολή ενώ ο περιοριστικός όρος επιβάλλει την εμφάνισή του δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Για την αδελφή του ισχύουν τα ίδια με την διαφορά ότι η ποινή φυλάκισης είναι έξι χρόνια με αναστολή ενώ αναγνώρισαν και στους δύο το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Να θυμίσουμε ότι ο Γαβαλάς είχε καταθέσει πρόταση να μεταβιβαστεί το ακίνητο της εταιρείας του στην Κάντζα, στο ελληνικό δημόσιο ώστε να εξοφλήσει το χρέος του και να αφεθεί ελεύθερος.

Ο ίδιος ανέφερε στην απολογία του: «Το μόνο που θέλω είναι να αφεθώ ελεύθερος πληρώνοντας τις υποχρεώσεις μου. Διαθέτω όλη μου την περιουσία στο ελληνικό Δημόσιο η οποία υπερκαλύπτει τα χρέη μου και δεν μπορώ να κατανοήσω το λόγο για τον οποίο παραμένω 14 μήνες στη φυλακή, χωρίς να μπορώ να ξεχάσω την πρώτη μου νύχτα στο κελί με κακοποιά στοιχεία ούτε το γεγονός πως έβαλαν την αδελφή μου στο κελί με πέντε οροθετικές».

Γ.Τ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ